reparatii injectoare, injectie diesel, reconditionare pompe injectie, pompa injectie, pompe Delphi

Solicita reparatii pentru: MarcaModel
An
Reparatii injectoare Pompe de inalta presiune Pompe electronice Pompe mecanice Injectoare common rail Duze pentru injectoare Injectie diesel Echipamente pentru testare Piese pentru pompe injectie Calculatoare auto Filtre de combustibil Bujii incandescente
reparatii injectoare, injectie diesel, reparatii pompe, pompa injectie, pompe Delphireparatii injectoare, injectie diesel, reparatii pompe, pompa injectie, pompe Delphi
     
     $('#zoom').cycle({
      fx:  'cover',
      direction: 'right',
      sync: true,
      delay: -2000,
      cleartype: true,
      cleartypeNoBg: true
      });

     $('#zoom img:first').fadeIn(3000);
     
    

Injectie diesel

Motorul cu injectie diesel

Tehnologia Bosch common-rail a generat cresterea foarte dinamica utilizarii sistemelor diesel. Procentajul de autoturisme cu injectie diesel a crescut de la 22% in 1997 pana la peste 50% în 2006. Un avantaj deloc neglijabil este acela ca prin utilizarea sistemului common-rail pot fi respectate cerințele celor mai stricte standarde de emisii.

Avantajele injectiei diesel

Motoarele diesel au mai multe avantaje fata de alte motoare cu ardere internă:

 • consuma mai puțin combustibil decât un motor pe benzina care dezvolta aceeași putere, ca urmare a temperaturii motorului și a raportului de expansiune mai mare. Eficienta motoarelor cu benzina este de obicei de 30%, in timp ce motoarele cu injectie diesel pot converti peste 45 la sută din energie
 • absenta unui sistem de aprindere electrică de înaltă tensiune conduce la o fiabilitate crescuta a motoarelor cu injectie diesel, si la un grad ridicat de adaptarbilitate la mediile umede.
 • Durata de viață a unui motor diesel este, în general, aproximativ de două ori mai mare prin comparatie cu cea a unui motor pe benzină datorita robustetei  pieselor folosite.
 • Motorina are proprietăți mai bune de lubrifiere decât benzina.

Intretinere si reparatii

Exploatarea corecta si intretinerea autovehiculelor cu injectie diesel in service-uri specializate (diagnoza computerizata, reparatii injectoare, reparatii pompe) vor asigura un randament mai bun al autoturismelor din perspectiva costului / km parcurs.

Pentru efectuarea unei programari in servece-ul nostru va rugam sa ne contactati prin telefon la 0213452600, 0213454910 sau sa completati foemularul de mai jos:

Formular programare - Injectie diesel

Nume:

Adresa:

Telefon
Adresa ta de Email:

Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma inapoi pe Telefon
Contacteaza-ma inapoi pe Email
Cod de verificare: Array
Inserati codul de verificare:
MOTEK ROMANIA DELPHI DELPHI LUCAS BOSCH DENSO