reparatii injectoare, injectie diesel, reconditionare pompe injectie, pompa injectie, pompe Delphi

Solicita reparatii pentru: MarcaModel
An
Reparatii injectoare Pompe de inalta presiune Pompe electronice Pompe mecanice Injectoare common rail Duze pentru injectoare Injectie diesel Echipamente pentru testare Piese pentru pompe injectie Calculatoare auto Filtre de combustibil Bujii incandescente
reparatii injectoare, injectie diesel, reparatii pompe, pompa injectie, pompe Delphireparatii injectoare, injectie diesel, reparatii pompe, pompa injectie, pompe Delphi
     
     $('#zoom').cycle({
      fx:  'cover',
      direction: 'right',
      sync: true,
      delay: -2000,
      cleartype: true,
      cleartypeNoBg: true
      });

     $('#zoom img:first').fadeIn(3000);
     
    

Servicii auto

Reconditionare pompe injectie mecanice Delphi

Reconditionare pompe injectie mecanice Delphi

Pompele de injectie mecanice (clasice) Delphi pot fi reconditionate in cadrul service-ului S.C. ...

Reconditionare pompe injectie mecanice BOSCH

Reconditionare pompe injectie mecanice BOSCH

Reconditionare pompe injectie mecanice BOSCH.

Reconditionare pompe injectie electronice Dacia 1.9D

Reconditionare pompe injectie electronice Dacia 1.9D

Reconditionare pompe injectie electronice  Dacia 1.9D

Reparatii Renault

Reparatii Renault

Efectuam reparatii Renault. Va stam la dispozitie cu un service auto modern cu toate facilitatile ...

Ce inseamna Motek Romania

 • Preturi de importator direct;
 • Profesionalism;
 • Service si reparatii realizate cu personal si echipament specializat.

De ce: Pentru ca Motek Romania SRL a investit in echipament specializat pentru alinierea la standardele impuse de Delphi Diesel pe piata internationala.

Dotarile obligatorii pentru respectarea acestor standarde sunt:

 • Unelte speciale, echipament de diagnoza si testare;
 • Lucratori specializati in tehnologia sistemelor de injectie;
 • O gama de operatiuni de service completa pentru sistemele de injectie diesel.

Service-ul nostru este autorizat pentru urmatoarele tipuri de reparatii:

Testarea si repararea sistemelor de injectie mecanice pentru pompe DPA, DPC, DPCN, DP200, DP210 si DP310 si injectoarele aferente acestora;

Testarea si repararea pompelor electronice de injectie, EPIC I, EPIC II, EPIC III, montate pe Mercedes, Dacia 1.9D, Renault, Peugeot, Citroen;

Testarea si repararea sistemelor de injectie Common Rail.

Sistemul Common Rail

Un sistem avansat care aduce imbunatatiri in economia de combustibil, emisiile de gaze de esapamanet si performanta vehiculelor.

Introducerea sistemului diesel Common Rail dupa anul 2000 a revolutionat piata autoturismelor echipate cu  motoare diesel. Autoturismele de astazi nu mai sunt zgomotoase si incite precum cele de acum zece ani. In contrast, chiar, au devenit foarte sophisticate, foarte eficiente, dispunand de putere si performante comparabile cu multe alte variante   echipate cu motoare pe benzina.

Sistemul Multec Diesel Common Rail de exemplu, este un sistem  robust, ce implica costuri reduse. Injectoarele cu smart-solenoid fac ca acest sistem sa fie extreme de rapid, cu performante ale injectiei similare tehnologiei servo-piezo. In plus, strategia de control permite sistemului sa livreze cantitati precise de combustibil pe parcursul functionarii motorului, asigurand controlul optim al emisiilor de gaze, al nivwlului de zgomot si al performantelor de drum. Componentele cheie ale sistemului include injectoarele, o pompa modulara de inalta presiune, filtrul si unitatea electronica de control. Sustinuta de un program de servisare de inalta clasa, aceasta tehnologie beneficiaza de asemenea de posibilitatea de intretinere si reparatii in cadrul service-urilo specializate si autorizate Delphi, cu componente de schimb furnizate de la producatorul echipamentelor de origine.

Avantajele Delphi:

• O functionare a motorului silentioasa, curate si performanta cu durabilitate crescuta;
• Un sistem de injectie simplu si précis cu performante la nivel inalt;
• Nivel al consumului de combustibil si al emisiilor de gaze imbunatatit;
• Presiune de lucru al sistemului de injectie de pana la 2000 bar ;
• Retea de servisare specializata in toata lumea.

Delphi Diesel Aftermarket si reteaua de service-uri specializate

Dezvoltarea continua a tehnologiei diesel, precum si aparitia revolutionarului sistem diesel common Rail a antrenat o crestere extraordinara a pietei diesel, mai ales in randul autoturismelor si autoutilitarelor usoare din intreaga lume.
Fiind unul din cei mai mari furnizori de echipamente de origine pentru sisteme de injectie diesel, sistemele de injectie diesel sunt montate pe milioane de autovehicule.
Delphi asigura suportul acestor tehnologii prin furnizarea de piese de schimb produse la standardele echipamentelor de origine si ofera posibilitatea de servisare printr-o retea extinsa in toata lumea, retea din care face parte si service diesel MOTEK ROMANIA S.R.L.

Echipamentele de testare folosite de S.C. MOTEK ROMANIA S.R.L. sunt diversificate, in functie de cerintele pietii, atat pentru vehiculele cu sisteme de injectie diesel, cat si pentru cele echipate cu motoare pe benzina, din generatii diferite :

 • Echipament de diagnoza, testare si resoftare Delphi-Diamand 2;
 • Echipament de diagnoza, testare si reglaje Delphi/Lucas Laser 2000;
 • Echipament de diagnoza, testare si resoftare Bosch-ESItronic;
 • Echipament de testare si centicubare pompe injectie Hartridge AVM;
 • Echipament de testare injectoare mecanice;
 • Echipament de testare injectoare electronice;
 • Echipament de testare injectoare Common Rail-simulator;
 • Echipament de testare injectoare Sealed Rail Kit.

Echipament de testare Diamand 2

Este  un instrument de generație următoare de diagnostic pentru specialiști diesel.
 
Ca  furnizor de OE de sisteme de injectie diesel, Delphi are cunoștințele și expertiza pentru a satisface cererile pietei de sisteme de injectie diesel. Prin urmare, a fost creat cel mai performant echipament de testare de la Delphi, folosit in reteaua de service-uri  autorizate, incluzand societatea MOTEK ROMANIA S.R.L. , Diamand 2.
Diamand 2 are capacitatea de a diagnostica defecțiunile pe fiecare vehicul echipat cu un sistem electronic de injecție diesel Delphi. Prin transmiterea de date dinamice de la ECU vehicul la un PC sau laptop folosind Wi-Fi tehnologie, tehnicienii pot avea acces la o multitudine de informații, fiind în același timp liber să se miște în jurul vehiculului.
Exista in desfasurare un program de dezvoltare software continua pentru Diamand 2, astfel incat  aplicațiile recente sunt întotdeauna disponibile pentru utilizator. Cu noi aplicații Delphi accesibile din prima zi de la lansarea vehiculului, plus o acoperire de aplicatii mai vechi, Diamand 2 ofera posibilitati de diagnosticare neegalate. Pentru a se asigura că utilizatorii au acces la aceste informații, actualizări lunare de software sunt disponibile pentru a descărca de pe internet.
Diamand 2 este un instrument flexibil de comunicare fără fir, cu platformă  pentru cele mai recente OE Delphi sisteme de injecție de motorină. Precum si pentru  toate  sistemele Delphi de injecție electronică de la EPIC & DPCN la Common Rail și injectoare electronice .

Formular Servicii auto

Nume:

Adresa:

Telefon
Adresa ta de Email:

Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma inapoi pe Telefon
Contacteaza-ma inapoi pe Email
Cod de verificare: Array
Inserati codul de verificare:
MOTEK ROMANIA DELPHI DELPHI LUCAS BOSCH DENSO