reparatii injectoare, injectie diesel, reconditionare pompe injectie, pompa injectie, pompe Delphi

Solicita reparatii pentru: MarcaModel
An
Reparatii injectoare Pompe de inalta presiune Pompe electronice Pompe mecanice Injectoare common rail Duze pentru injectoare Injectie diesel Echipamente pentru testare Piese pentru pompe injectie Calculatoare auto Filtre de combustibil Bujii incandescente
reparatii injectoare, injectie diesel, reparatii pompe, pompa injectie, pompe Delphireparatii injectoare, injectie diesel, reparatii pompe, pompa injectie, pompe Delphi
     
     $('#zoom').cycle({
      fx:  'cover',
      direction: 'right',
      sync: true,
      delay: -2000,
      cleartype: true,
      cleartypeNoBg: true
      });

     $('#zoom img:first').fadeIn(3000);
     
    

Utilaje agricole

Pompe si injectoare utilaje agricole

Utilajele agricole si utilajele industriale fabricate dupa anii 1990 sunt echipate cu pompe de injectie performante, in conditiile folosirii unui combustibil corespunzator. In timpul exploatarii exista insa situatii in care combustibilul folosit poate prezenta urme de impuritati, apa, sau chiar substante toxice provenite din recipientii folositi pentru transportarea combustibilului la locatia de lucru a utilajului (bidoane si canistre de multipla folosinta).

Pentru o buna intretinere a sistemului de injectie (pompa si injectoare) si pentru prelungirea vietii componentelor lor interne, specialistii diesel recomanda o revizie periodica la un interval de maxim 24 luni, care consta in verificarea pompei si a injectoarelor, sau dupa caz interventia prin curatare interna a acestora, eventual inlocuirea unor piese consumabile ce pot fi afectat de catre uzura, rugina si impuritati.
Aceste interventii sunt recomandate a fi facute numai in cadrul service-urilor acreditate RAR pentru astfel de reparatii, cu piese originale, bineinteles in conditii de garantie pentru lucrarile efectuate si piesele aferente.

Verificarea, indepartarea surselor de uzura prematura sau inlocuirea la timp a unor componente mici poate evita uzura componentelor principale ale unor pompe de injectie rotative (cap hidraulic, cama, ax), evitandu-se reparatii costisitoare sau chiar achizitia unor pompe complete in unele cazuri, precum si timpii de intrerupere a activitatii, dat fiind ca oprirea accidentala din cauzele mai sus precizate apar in perioadele de maxima exploatare (de ex. in campaniile agricole, referindu-ne la utilajele agricole), atragand dupa sine pierderi conexe.

Puteti regasi in imagini cateva ansamble interne de pompe de injectie, reprezentand efectul apei , combustibilului necorespunzator si al altor substante  asupra pompelor de injectie pentru care nu se face o revizie interna periodica; acestea reprezinta cazuri frecvente.

Pentru verificarea, diagnosticarea si repararea SISTEMELOR DE INJECTIE PE MOTORINA- POMPE SI INJECTOARE montate pe utilajele agricole existente pe piata romaneasca: incepand de la utilajele mai vechi, cu pompe de injectie mecanice pana la sistemele semi-electronice, cu control prin calculator de bord, S.C. MOTEK ROMANIA S.R.L. ofera varianta ieftina si rapida a reconditionarii acestor subsisteme, varianta ce NU este adusa la cunostinta posesorilor de astfel de utilaje in momentul in care acestea prezinta defectiuni si sunt diagnosticate in cadrul reprezentantelor aferente marcii utilajelor; singura posibilitate oferita de acestia este inlocuirea pompei sau a injectoarelor, costurile fiind consistente!

Astfel de sisteme de injectie pe motorina pot fi reparate la preturi rezonabile de catre S.C. MOTEK ROMANIA S.R.L. in urmatoarele variante:

 • primul pas este verificarea pompei si/sau injectoarelor trimise la sediul nostru demontate de pe utilaj;
 • in urma verificarii se emite in aceeasi zi un deviz constatator privind defectiunile de remediat/piesele de inlocuit;
 • piesele necesare inlocuirii sunt garantat originale, comercializate la preturi de importator direct , datorita conexiunilor cu furnizorii externi formate din anul 1995 si pana in prezent;
 • pentru o mare parte din aceste sisteme de injectie exista posibilitatea inlocuirii complete cu subansamble complete (pompa sau injector) reconditionate in Marea Britanie de catre producator sau service-ul autorizat , cu garantie oferita de acesta de 12 luni, ca si pentru subansamblele noi, la preturi de aproximativ 50% din valoarea sistemelor noi;

Pompe, injectoare, filtre

Ca si ultima solutie cand remedierea defectiunilor se poate dovedi prea costisitoare, va putem oferi cele mai bune preturi pentru pompe si injectoare noi, precum si pentru filtre de combustibil si pompe de alimentare.

S.C. MOTEK ROMANIA S.R.L. este service autorizat RAR pentru repararea sistemelor de injectie diesel si primul service pentru sisteme diesel Delphi si dealer autorizat de Delphi Diesel Systems in Romania.

De asemenea, S.C. MOTEK ROMANIA S.R.L. este importator direct de componente pentru sisteme de injectie diesel : POMPE DE INJECTIE, INJECTOARE, FILTRE COMBUSTIBIL, POMPE DE ALIMENTARE de la Lucas/Delphi si importator de la dealer autorizat din Marea Britanie pentru marcile: Bosch, Stanadyne, Denso, Siemens, Yanmar.

Formular programare - Utilaje agricole

Nume:

Adresa:

Telefon
Adresa ta de Email:

Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma inapoi pe Telefon
Contacteaza-ma inapoi pe Email
Cod de verificare: Array
Inserati codul de verificare:
MOTEK ROMANIA DELPHI DELPHI LUCAS BOSCH DENSO